5 September 2020 organiseren wij voor de vierde keer de BB Bixiedag

Op 5 september a.s. organiseren wij voor de vierde keer de BB Bixie / Pony dag. De bixie kinderen leren op spelenderwijze omgaan met hun pony, maar doen ook een behendigheidsspel met hun pony en rijden als ze willen een klein springparcoursje of een dressuurproef. Ook dit jaar is er weer een officiële KNHS wedstrijd voor de ponyspringruiters van de klasse B tot en met ZZ. Daarnaast genieten de kinderen (en uiteraard (o)pa’s en (o)ma’s) van alles wat we nog meer te bieden hebben. Zo hebben we een heus strodorp met diverse kraampjes, springkussens, muziek, eten en drinken. Voor de kinderen zijn er extra activiteiten als hoefijzer verven, schminken, een paardentaart maken en er is een kleurwedstrijd.

 

Evenals voorgaande jaren hebben we een goed doel aan ons evenement gekoppeld. Voor dit jaar is er gekozen voor de Mytylschool in Roosendaal. Sinds 1962 verzorgt de Mytylschool speciaal onderwijs aan kinderen en jongeren tot en met 20 jaar met een lichamelijke en/of meervoudige beperking. Binnen de Mytylschool biedt men deze kinderen en jongeren op een positieve manier de mogelijkheid zich te ontwikkelen ieder kind binnen zijn of haar mogelijkheden. Het kind staat hierbij centraal. Met als doel dat ieder van deze kinderen een zo zelfstandig en verantwoordelijk mogelijk persoon wordt binnen de maatschappen en op termijn ook zal kunnen deelnemen aan het arbeidsproces. Hun visie: Elk kind heeft ontwikkelingsmogelijkheden in zich.

 

De Mytylschool wilt heel graag het schoolplein opknappen en kunnen dus extra geld goed gebruiken.

Voorgaande jaren heeft u ons evenement ondersteund. Middels dit schrijven willen wij ons evenement voor 5 september 2020 onder de aandacht brengen.

Mogen we ook dit jaar een beroep op u doen? We zoeken sponsoren voor deze dag. We willen u niet alleen om geld vragen, maar hebben voor u een sponsorpakket samengesteld. U heeft de keuze of en van welk pakket u gebruikt wilt maken.

Pakket 1: € 25,- Naam op de banner + 2 consumptiebonnen

Pakket 2: € 50,- Naam op de banner + 4 consumptiebonnen
Logo op de banner

Pakket 3: € 100,- Naam op de banner + 6 consumptiebonnen
Logo op de banner
Mogelijkheid tot het plaatsen van een spandoek

Pakket 4: € 150,- Naam op de banner + 8 consumptiebonnen
Logo op de banner
Mogelijkheid tot het plaatsen van een spandoek
Mogelijkheid tot het plaatsen sponsorhindernis

Pakket 5: € 250,- Hoofdsponsor
Naam banner + 10 consumptiebonnen
Logo op de banner
Mogelijkheid tot het plaatsen van een spandoek
Mogelijkheid tot het plaatsen sponsorhindernisMelding op onze facebook pagina

Mogen we op u rekenen als sponsor?
U bent uiteraard van harte welkom op onze BB Bixiedag op zaterdag 5 september 2020 bij springstal ’t Bergse Bos, Roosendaalsebaan 27 te 4715 PA Rucphen.

 

Let op!
Uw logo dient voor 17 augustus naar ons gemaild te zijn, en voor de hindernis uiterlijk 1 september.

Heeft u nog vragen naar aanleiding van deze brief, neem dan gerust contact met ons op!
sponsoren@bbbixie.nl

Namens het hele BB Bixie team.
Alvast bedankt!

    Graag ontvang ik ook een factuur.