Doneer

Op 5 september a.s. organiseren wij voor de vierde keer de BB Bixie / Pony dag. De bixie kinderen leren op spelenderwijze omgaan met hun pony, maar doen ook een behendigheidsspel met hun pony en rijden als ze willen een klein springparcoursje of een dressuurproef. Ook dit jaar is er weer een officiële KNHS wedstrijd voor de ponyspringruiters van de klasse B tot en met ZZ. Daarnaast genieten de kinderen (en uiteraard (o)pa’s en (o)ma’s) van alles wat we nog meer te bieden hebben. Zo hebben we een heus strodorp met diverse kraampjes, springkussens, muziek, eten en drinken. Voor de kinderen zijn er extra activiteiten als hoefijzer verven, schminken, een paardentaart maken en er is een kleurwedstrijd.

 

Evenals voorgaande jaren hebben we een goed doel aan ons evenement gekoppeld. Voor dit jaar is er gekozen voor de Mytylschool in Roosendaal. Sinds 1962 verzorgt de Mytylschool speciaal onderwijs aan kinderen en jongeren tot en met 20 jaar met een lichamelijke en/of meervoudige beperking. Binnen de Mytylschool biedt men deze kinderen en jongeren op een positieve manier de mogelijkheid zich te ontwikkelen ieder kind binnen zijn of haar mogelijkheden. Het kind staat hierbij centraal. Met als doel dat ieder van deze kinderen een zo zelfstandig en verantwoordelijk mogelijk persoon wordt binnen de maatschappen en op termijn ook zal kunnen deelnemen aan het arbeidsproces. Hun visie: Elk kind heeft ontwikkelingsmogelijkheden in zich.

 

De Mytylschool wilt heel graag het schoolplein opknappen en kunnen dus extra geld goed gebruiken.

Voorgaande jaren heeft u ons evenement ondersteund. Middels dit schrijven willen wij ons evenement voor 5 september 2020 onder de aandacht brengen.

 

Bedrag

Tussenstand, totaal gedoneerd door iedereen tot nu toe:

€ 85,00